TERMENI SI CONDITII

Transmitand datele persoanle, sunteti de acord ca acestea sa fie inregistrate in baza de date SC Life Care Corp SRL.

Mentionez ca, datele pe care le furnizati, conform rubricii  ,,CREARE CONT” :

  • sunt necesare si utilizate in vederea crarii unui cont de partener sau client ocazional pe site-ul Life Care;

Contul de partener ofera anumite avantaje ( vezi ,,AVANTAJELE PARTENERULUI”).

Contul de client ocazional ofera doar posibilitatea de a cumparat produsele Life Care, fara a beneficia de avantaje.

In urma crearii contului, se aloca un cod unic de inregistrare in cadrul sistemului.

  • sunt necesare in vederea expedierii produselor cumparate de la Life Care, produse comercializate in sistem Multi Level Marketing;
  • sunt necesare pentru indrumare si analiza preferintelor personale, a comportamentelor si intereselor dumneavoastra  pentru a cumpara produse corespunzatoare cu nevoile dumnevoastra si pentru a obtine oferta specifica de la Life Care
  • sunt necesare in scopul actiunilor de marketing direct, respective informarea dumneavoastra prin sms, e-mail si/sau telefon, cu privier la promotiile si campaniile desfasurate de catre Life Care si cu privire la invitatii la evenimentele companiei.

Conform Legii 677/2001, beneficiati de :

  • dreptul de  a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia;
  • dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Life Care Corp SRL prin e-mail, la adresa: dataprotection@life-care.com.

Ivu Dan Ionica PFA, partener asociat Life Care, in sistem de micro-franciza, in calitate de proprietar al site-ului www.alegeprodusesanatoase.com, are dreptul de a modifica si a actualiza continutul acestui site ( texte, imgini), fara un anunt in prealabil.

Informatiile afisate pe acest site au ca sursa oficiala site-ul companiei Life Care, companie cu care colaborez.

Proprietarul site-ului nu poate garanta lipsa posibilelor erori de software sau cele care pot aparea pe server.

Conform prevederilor Legii 8/1996, cu privire la drepturile de autor, continutul acestui site (integral sau partial) nu poate fi copiat sau folosit in diverse scopuri fara acordul proprietarului.

Ivu Dan Ionica PFA este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 27494/26.02.201, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC. Datele personale vor fi prelucrate si utilizate, fara alte obligatii sau plati din partea clientilor, exclusiv pentru crearea unui cont de partener/client ocazional pe site-ul Life Care, expedierea produselor comandate si actiuni de marketing direct.

Incercarea / efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Orice litigiu aparut intre proprietarul site-ului si vizitator se va incerca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate rezolva astfel, instantele de judecata vor rezolva conflictul.

ro_RORomanian