Produse Bio si Naturale

Produse sanatoase ce acopera diverse dureri si afectiuni. Produse terapeutice si suplimente alimentare.Peste 300 produse Life Care. Puterea Ursului, Gheara Dracului, Barba Tatei, Leacul Bunicii etc. AICI  te poti inscrie pentru a beneficia de 20% discount pentru toate aceste produse.Odata ce te-ai inscris te vom intampina cu Program de bun venit RO  care iti  aduce alte beneficii.

Dupa ce te-ai inscris vei primi un email cu datele de logare in contul dumneavoastra, unde vei  putea comanda produsele de care ai nevoie. Ai peste 300 de produse Life Care care acopera numeroare dureri si afectiuni. Te putem ajuta in alegerea produselor care se pliaza pe nevoile tale. Produse sanatoase certificate.

Terapeutice, suplimente,cosmetice.
PRODUSE SANATOASE

Life Care® este cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania cu peste 300 de produse Bio, naturale si vegane.

IMPORTANT! Produsele comercializate de Life Care, cosmeticele, produsele terapeutice si de curatenie sub denumirea brandurilor proprii Krauter, Biotissima si BioHAUS, NU SUNT TESTATE pe animale si respecta prevederile Regulamentului (CE) Nr.1223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 30.11.2009 privind produsele cosmetice.

Produsele din portofoliul Life Care ® sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

ORGANISME DE CERTIFICARE A PRODUSELOR

Standardul BDIH precizeaza care sunt ingredientele ce pot intra in compozitia produselor, ce sisteme de conservare sunt admise si se asigura ca produsele nu sunt testate pe animale. Principiile ce definesc conceptul BDIH privind ‘cosmeticele naturale controlate’ sunt : protejarea naturii – in timpul exploatarii materiilor prime utilizate, se doreste ca natura sa fie cat mai putin perturbata, luandu-se in considerare protectia animalelor. Este exclusa interventia sau manipularea genetica asupra patrimoniului ereditar al plantelor sau animalelor; transformarea cu grija a materiilor prime in produse finite, fara sa presupuna reactii chimice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian