Life Care

Produse Life Care

Produse Life Care inca din 2005. Prima companie BIO 100% romaneasca ce comercializeaza, la nivel national si international, produse cosmetice terapeutice si de infrumusetare, suplimente alimentare si produse de curatenie.

Life Care® este cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania cu peste 300 de produse Bio, naturale si vegane.

IMPORTANT! Produsele comercializate de Life Care, cosmeticele, produsele terapeutice si de curatenie sub denumirea brandurilor proprii Krauter, Biotissima si BioHAUS, NU SUNT TESTATE pe animale si respecta prevederile Regulamentului (CE) Nr.1223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 30.11.2009 privind produsele cosmetice.

Cu Life Care ai certitudinea ca produsele pe care le folosesti sunt de calitate si prietenoase cu mediul inconjurator!

De-a lungul anilor, portofoliul de produse a crescut semnificativ, avand in prezent peste 500 de produse disponbile pe website-ul club.life-care.com, din care peste 300 sunt prezente si in catalog, iar business-ul s-a extins nu doar in Romania, ci in toata Europa, devenind cea mai mare companie de vanzari directe din Romania si Europa de Est, cu vanzari de produse certificate international si national sau cu ingrediente BIO.

PRODUSE LIFE CARE

Facem acest lucru prin folosirea ingredientelor organice, pe care corpul nostru le accepta si le recunoaste in mod natural. (ADN organic recunoscut de fiecare parte din corpul nostru: organe, sange, celule).

Acesta este „marele secret” al eficacitatii si sigurantei produselor noastre.

Nu este nevoie sa adaugam substante chimice pentru a fi „promotori ai eficientei” in acest proces. Orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) adaugat vor deveni resturi toxice pe care organismul nostru va incerca sa le elimine cu greu. De aceea evitam sa folosim orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) in lista noastra de ingrediente.

Portofoliul Life Care® este format din peste 500 de produse, care acopera 7 arii esentiale ale vietii : “sanatate si imunitate”, “slabire si detoxifiere”, “nutritie si sport”, “frumusete si ingrijire personala”, “bani si antreprenoriat”, “educatie si dezvoltare”, “ingrijirea casei”.

Portofoliul Life Care® include 8 brand- uri proprii: Kräuter®Life Impulse®Biotissima®Primo®Ganoderma for Life®Meal Balance®SUPER WATER®BioHAUS®.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian