Saluare! Ma numesc Oana Ivu Dan, am 35 de ani si sunt un om care, in momentul constientizari ca nu este responsabil de sanatatea sa, a inceput sa faca schimbari, a inceput sa actioneze in sensul de a-si imbunatati modul de viata.

Cand spun lipsa de responsabitate fata de santate spun lipsa unei rutine zilnice de ingrijire a corpului ( adica, de ex, nu ne alimentam corespunzator nu tinem cont de produsele pe care le folosim, pe care le consumam, nu facem miscare…), de asemenea, spun lipsa unei rutine zilnice de ingrijire a mintii, dar si a spiritului.

 

Iar aceasta lipsa de responsabitate fata de sanatate duce catre dezechilibre, adica catre boli, ale caror simptome le acoperim cu medicamente.

SCHIMBAREA cu care am inceput a fost sa fac parte din comunitatea Life Care, in calitate de consumator al produselor din portofoliul companiei.In timp, am inteles ca pot obtine si un venit suplimentar, prin inplicarea in recomandarea acestor produse, insa am facut-o, mult timp, cu retinere, nu m-am implicat cu toata responsabilitatea.

In cele din urma, am inteles ca nu m-am implicat cum trebuie din 2 motive:

  • Am inteles ca se poate castiga din aceasta activitate, dar mi-am setat mental doar obtinerea unui venit suplimentar si nu mi am deschis mintea catre mai mult. Practic n-am inteles pe deplic aceasta oportunitate.
  • N am avut curaj. Ce inseamna asta? Chiar daca ajunsesem sa castig mai mult decat de la job ul clasic, nu-i dadeam importanta cuvenita pentru ca eram setata pe jobul clasic. Locul de munca pe care l aveam era pe primul loc pentru ca am fost crescuta la modul ca trebuie sa tin de serviciu si astfel sa am siguranta unui venit fix, indiferent daca imi place sau nu mi place locul de munca, indiferent daca ma simt sau nu bine la acel loc de munca.

Insa, in urma cu un an de zile, am luat, in sfarsit, decizia de a ma implica in totalitate.

Si decizia aceasta a fost in momentul in care am constientizat ca nu imi asum responsabilitatea fata de sanatatea mea, in totalitate.

Din momentul in care eu am spus ,,DA!” 100% si alti membrii ai echipei au luat hotararea sa se implice si au inceput sa actioneze. Pentru ca vad rezultate la mine si la cei din echipa mea, recomad din tot sufletul acest tip de activitate. La prima vedere ai putea spune ca nu este pentru tine, insa inainte de a spune acest lucru incearca, da-ti o sansa! Punete-te la punct cu ce presupune de fapt si apoi ia o decizie! Te va surprinde potentialul pe care-l ai!

Cu prietenie, 

Oana Ivu Dan!

 

 

 

ro_RORomanian