Life Care

Devino partener

Alege sa folosesti produse LifeCare sanatoase si sa economisesti si/sau sa castigi schimband locul de cumparaturi!

Creaza un cont de partener  AICI si vei cumpara fiecare produs cu min. 20 % reducere, fara alte obligatii!

A face cumparaturi din magazinul Life Care nu presupune sa facem cheltuieli suplimentare. Oricum ne cumparam din comert un sampon, un sapun, o pasta de dinti, un detergent de vase, etc…..Alegand Life Care, implicit alegem sanatatea si oportunitatea de a economisi sau de a castiga, asta in functie de ce ne dorim fiecare.

Produse LifeCare – Beneficii

  Doresti sa cumperi produse sanatoase pentru tine si familiata, in conditii avantajoase?      Doresti sa castigi un venit suplimentar sau sa-ti dezvolti propia afacere in domeniul Multi Level MK?                                                        Primul pas consta in a-ti crea GRATUIT un cont AICI  si astfel devi partener Life Care. Acest cont iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie cu REDUCERE  de minimum 20% + alte avantaje (avantaje partener AICI ), fara alte obligatii.

AI URMATOARELE 3 POSIBILITATI :✅ sa economisesti  – cumperi, CU REDUCERE + ALTE AVANTAJE, pentru tine si familia ta, cand ai nevoie, produse sanatoase;✅ sa obtii un venit suplimentar – pe langa consumul personal, recomanzi produsele cunostintelor si celor cu care intri in contact.✅ sa-ti dezvolti o afacere.         Comunica-mi alegerea ta pentru a primi sprijin din partea mea!Fiecare partener, indiferent de alegerea facuta, este intampinat de un program de bun venit si de un program de fidelitatea.Vezi detalii in Program de bun venit !Vezi detalii in Program de fidelitate

LifeCare – Livrare

Dupa creare cont AICI , vei primi, pe e-mail, in scurt timp: datele de logare si detalii privind plasarea unei comenzi.

Comanda poate fi plasata on-line (non stop) sau telefonic (0727.026.845), L-V orele 08:00-18:00

Daca nu doresti sa-ti creezi cont, poti cumpara produsele de care ai nevoie, la pret de catalog, trasmitand comanda in sectiunea PRODUSE facand click pe butonul “Da, vreau!”, din dreptul fiecarui produs.

Comanda ajunge la adresa dorita in 24-48 ore din momentul validarii comenzii. Livrarile se fac doar in zilele lucratoare.

*Pentru International – zona 2 de livrare Slovacia: La fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi cuprinsa intre 85 si 150 euro, adica valoarea pentru care Partenerul plateste o taxa de transport in valoare de 6,99 euro, Partenerul primeste un produs la alegere din cele 3 de mai jos, cu o valoare/produs ≥contravaloarea transportului. Produs acordat cadou, la alegere 1 din cele 3: 1. Apa de parfum See Stephanie-cod 3907     2. Crema cu extract de melc Krauter-cod 4046  3. Coffee for life Ganoderma® Magic Energy -ECO Coffee -cod 7806.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian